Mit takar a Samsung Diva telefonban a Widget menüpont?
Figyelt kérdés
Ilyen telefont szeretnék venni, elolvastam néhány szakmai véleményt róla és ezekben említik a widgetet, csak éppen fogalmam sincs róla, hogy mit jelent.2010. febr. 18. 17:44
1/4 anonim válasza:
A Widget az a Samsung telefonoknál egy ilyen gyors menű szerű...a telefon főoldálon található bal oldalon de nem látszik de ki lehet húzni akkor látszik :)
Remélem tudtam segíteni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Gondolom ide lehet a kedvenc wap olalakat elmenteni stb. Köszi a segítséget! Említenek tweet-et, edge-t stb. Ezeknek a jelentését is tudod?
2010. febr. 18. 17:59
3/4 anonim válasza:
Azoknak nem tudom...
De a widgetbe nem a kedvenc w@p-ink vannak hanem hogyha kihúzol belőle egy linket akkor megjelenik a háttérképen és ott van jegyzet meg amit beleraksz...
Remélem tudtam segíteni és eltudtam magyarázni :)
4/4 anonim válasza:
magyarul ott van minden ami a menüben is megtalálható.Pl nem kell keregetned a bloototh-t,hanem csak kinyitod a nyilacskát és pár ,,ujjmozdulattal" előhúzod a képernyőreés már dolgozhatsz is vele.Nagyon praktikus,am általában minden érintőképernyős mobilnak van ilyenje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!