Segítene valaki rendelni az Ebay-röl?
az Ebay-rol szeretnek rendelni 2db iphone 4s-t fuggetlent, de nem ertem azokat a szavakat amik oda kivannak irva hogy:
unlocked
case
att
factory unlocked stb
valaki esetleg tudna segiteni benne hogyha fuggetlen iphone 4s-t szeretnek akkor milyet valasszak?
Ezt tudnám ajánlani. Vásárlásnál mindig érdemes megnézned, hogy honnan szállítják a terméket, mert pl az USA-ból rendelt termékekre általába még jön egy jó nagy adag vám+ szállítás, ami rendesen megdobja az árat.Arról nem beszélve, hogy a szállítás is több idő.
ilyet nem fogsz találni ebay-en sem.
tele van itthon is az olx használt 4S-ekkel, 45 körül simán tudsz venni, akár fullos dobozzal, és könnyebben tudnál reklamálni, ha esetleg valami baj van.
ha 1 hét alatt meg akarod kapni, akkor csak a környékről, pl. Ausztriából rendelhetsz...itt az árakban semmi különbség nincs szinte...tehát nem találnál 120ért tökéleteset...usából pl. meg mint más is mondta, egyrészt nem fog ideérni 1 hét alatt, másik pedig az, hogy jó esélyel fizethetsz utána áfát és vámot, és akkor már megint drágábban jössz ki, mintha itthon vetted volna, aztán ha nem ad jófejségből, még költhetsz 1-2ezer Ft-ért EU-s konnektorátalakítóra, és még ezután jönnek azok az esetleges problémák, hogy mit kezdessz azzal, ha kiderül, hogy iCloud záras...használt telefont kizárólag személyesen szabad venni, pláne iPhone-t.
Nemetorszagban vagyok most kint jelenleg,
es ugy hallottam hogy ide hamarabb megerkezne mint Magyarországra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!