Szerintetek Samsung Galaxy Alpha vagy Sony xPeria Z2-t érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 21:08
2/13 A kérdező kommentje:
és mért?
2015. ápr. 1. 21:51
3/13 anonim válasza:
Z2 sokkal jobb, az nem fog fél év múlva fagyni mint az állat míg a galaxy alpha fog.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, én is erre gondoltam, de azért megkérdeztem :D holnap megveszem :)
2015. ápr. 1. 22:35
5/13 anonim válasza:
Ne hidd el amit a 2.válaszoló mondott.. nekem Samsung Galaxy S5-öm van 7hónapos és mèg nem is fagyott le.. szóval kamuzik. De azért igaza van mert 3év múlva Alpha fagyni fog. Z2 csak akadni, laggni fog. Ha nincs igazam jöhet a piros kéz, úgyse èrdekel engem, hogy háby %-os vagyok. :)
6/13 anonim válasza:
Kedves TopDávid, mivel a családban 4db Z szériás Sony van ezért tudom,hogy miről beszélek. Egyedül édesanyámnak van S5 ami 4 hónapos de abból kB. két hónapot szervizben töltött. Előtte egy S4 volt ami szintén ugyanígy működött mint az S5. Úgyhogy csak nem beszélek h.lyeséget.
7/13 anonim válasza:
Hát nekem nem is kellett szervízbe vinnem. Akkor anyád valami hülyeségeket telepített rá! Amúgy is vigyázzni kène, mert sok kamu szervíz van. S5jére factory vagy hard reset kell.
8/13 anonim válasza:
Nincsen rajta semmi, mert nem tud letölteni semmit, még telefonálni is nehezen tud rajta. És a Vodafone-ba vettük azok már csak nem küldik kamu szervizbe. Itt nem kell szépíteni egyszerűen sz@r a Samsung és kész.
9/13 anonim válasza:
Akkor gyári hibás. Mert nekem nem "sz@r"! 7hónapos, mindent le tud tölteni, mem kell szervízbe vinnem.. anyád rosszat kapott, nekem is voda függős! :)
10/13 anonim válasza:
S4-et amikor először vitte szervizbe kapott egy újat és az is ugyanolyan rossz volt. S5-t nem cserélték még ki egyszer sem de ez is rossz. Akkor ezek szerint mind a 3 Samsung gyári hibás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!