Alcatel c7 telefonom hogyan tudom használni a műholdas gps-t? Mit kell. Beallitanom?
Max. minimális mértékben csökkenti a jelet, igazából nem észrevehető, ott más gond lesz.
(De remélem nem a szobában próbálod, oda nem kell GPS!)
Tedd fel a GPS teszt programot, az majd "mesél", csak a GPS-t, mint vevőt teszteli.
Oks, köszi, megpróbálom, ha van internet kapcsolat akkor megy, de én nem nettel szeretném használni a navigációt, hanem GPS-el.
Tok nélkül sem megy a szabad ég alatt.
Nos, le teszteltem, a gps vevő a teszt progi szerint megy, még tokon keresztűl is.
Annyira én nem értek az ilyen dolgokhoz, de van a telon gyári navigáció, térkép. De ha kikapcsolom az internetet ezek nem működnek, hiába kapcsolom be a gps-t. Lehet ezek csak neten keresztűl működnek? töltsek le egy IGO-t pl?
"de van a telon gyári navigáció, térkép"
Nem is biztos, hogy a térkép benne van telefonban, lehet azt csak adatforgalommal éri el és tölti le az aktuális részletet.
Gyakran van így, akkor ne csodálkozz, ha nem megy net nélkül.
Azt meg, hogy mi van a kezedben lévő telefonon azt én nem tudhatom, ha az enyém lenne, már rég megnéztem volna van-e benne (rajta) térképfájl is.
Ha nincs, akkor nem is kell kérdezni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!