Egy iPhone 5 meddig lesz még támogatott készülék? Jön még rá új os frissités a jövőben?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert áron alul ismerősöm eladta nekem.
Nagyon szuper gyors telefon, de ez az első iphone-m nem tudom az apple meddig támogatja telefonjait?
2015. márc. 30. 10:07
1/5 anonim válasza:
Az előző modelt 2014 szeptemberéig támogatták, szóval az iPhone 5 valószínűleg még fél évig lesz frissítve.
De anélkül is működni fog.
2/5 anonim válasza:
Az első Apple telóm egy 2G volt, az utolsó szoftver verióval. Tökéletesen müködött és nagyon szerettem! Sőt ha nem tört volna össze a mai napig azt használnám!
Nem lesz vele gondod semmi, csak az utolso update utani ujabb funkciókat, appokat már nem kapja meg. De az telefon müködését semmiben nem gátolja.
3/5 anonim válasza:
Fogadni nem mernék rá, de amíg az 5c kap frissítést, addig az 5-ös is, mivel a két készülék a borítón kívül kb. ugyanaz.
4/5 anonim válasza:
Az iphone 4s megkapta az ios 8-at szeptemberben, és azóta is megkapja az ios 8-as frissítéseket, tehát az 5 most meg fogja kapni idén ősszel az ios 9-et és jövő szeptemberig érkezik rá frissítés is.
5/5 anonim válasza:
Kb így, ahogy az utolsó hsz írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!