Miért írja ki a telefonom, hogy "Nincs SD kártya"?
Sziasztok! Sony Xperia E telefonom van kb másfél éve. Az lenne a fő gondom vele, hogyha egy képet megszeretnék nyitni, kiírja hogy "Nincs SD Kártya : Az SD kártya le van választva vagy nincs behelyezve. Helyezze be az SD kártyát." Pedig benne van, és az SD kártyának semmi baja. Ez által nem tudok képeket nézni se hátteret beállítani, se fényképezni. Videókat és zenéket olvassa. Köszönöm a válaszokat előre is!!
(Ha szükséges: Android verzió 4.1.1 Buildszám 11.3.A.2.13
16 GB
(egyszer volt formatálva)
2.ik válaszolónak:
Ez a probléma sajnos már egy ideje fennáll. Próbálkoztam újraindítással is már de sajnos nem segített és ma döntöttem úgy, hogy megpróbálom a gyári beállításokat visszaállítani de sajnos továbbra se semmi változás.
3.-ik válaszolónak:
Sajnos nem hiszem, hogy segítene, mert megpróbáltam egy másik kártyát is belerakni már és sajnos az sem segített.
Esetleg akkor mit lehet vele tenni?
(Megpróbáltam más képnézegetőt, a képeket az tudta vinni, de hátteret beállítani, fényképezni nem tudtam vele így se sajnos...)
Elképzelhető, hogy rossz. Akkor gondolom már nem garanciás.
De nekem fura, hogy csak így a képeknél, fényképezéskor jön ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!