Milyen telefont vegyek, ami nem androidos és max.70-80 ezerbe kerül?
Ne hurrogjatok le, évek óta szenvedek az androiddal, megelégeltem. Nem kell a sok alkalmazás, stabil, gyors jól futó rendszert szeretnék. Ha nem is újat, de mindenképpen garanciásat. IPhone-ra nincs pénzem, vagyis korábbi modellekre lenne 4, 4S, de nem akarok úgy járni, hogy a frissítések miatt nem működne rendesen. Blackberry Z10-et néztem először, de az is régi és a frissítésekkel ott is gond van.
Windows phone-t csak legvégső esetben ajánljatok légyszi, mert ezt a csempe megoldást borzasztóan unszimpatikusnak találom, gépemen is windows 7 van még mindig emiatt (néha ubuntu)
Blackberry Z30 felé húzok, erős, jó az aksija egyetlen bökkenő, hogy valószínűleg kényelmetlen lesz a pici kezemben.
Nem hurroglak le, de nekem egy Samsung S4-esem van, és még sosem volt különösebb bajom vele meg az Androiddal, pedig a világon mindenre használom, intenzíven.
Nem lehetséges, hogy valami gyenge, alkalmatlan hardveren futtattad az Androidot, és azért utáltad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!