Miert ilyen rossz az iphone4s? Vagy csak en nem tudok letolteni semmit?
Figyelt kérdés
Mielott valaki beszolna kaptam a telot es nem en valasztottam. Masnak annyi sok hulyeseg van. A telojan nekem meg egy jatekon kivul semmi. Najo meg 370 kep. Ahhoz kepest hogy masnak 1000 meg meg ki tudja mennyi.
Miert van ez?
2015. márc. 28. 14:28
1/7 Zakathol válasza:
Hát tölts rá játékot meg fotózz többet.. Tulajdonképpen most mi is a bajod?
2/7 A kérdező kommentje:
Pont az hogy nem lehet semmit csinalni vele. Itt a 370 kepnel barmit lefotoznek akkor mar nem engedo
2015. márc. 28. 14:45
3/7 A kérdező kommentje:
*engedi bocsnat ha ertelmetlenul irtam
2015. márc. 28. 14:47
4/7 anonim válasza:
olvasd el a telefon használati utasítását
abban le van írva
5/7 Zakathol válasza:
Akkor meg nyilván elfogyott a memória. Ez egy 8Gigás példánynak tűnik. Ha így van akkor nem tudsz mit tenni, vagy veszel egy másik telefont nagyobb tárhellyel vagy megbarátkozol a jelenlegi állapottal. Törölsz pár képet és tudsz megint fotózni.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szerintem torlom a kepeket ha ez tonkre megy veszek egy masikat addig jo lesz.
2015. márc. 28. 16:04
7/7 anonim válasza:
8 gigás verziótól mit vársz?
A legtöbb embernek 16/32 van illetve mostmár inkább 64 mert megszűnt a 32es
Én a 16-oson épp, hogy elférek, de plusz helynek nagyon örülnék. Legközelebb 64eset veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!