Melyik főzött rom a leg megfelelőbb Huawei Y300-ra?
Remélem még aktuális a válaszom
Én a dazzozo féle cyanogenmod 11 et használom, bár ez annyira nem stabil, néha újraindul, befagy. De nekem még ezek ellenére is ez vált be a legjobban.
Ahogy olvastam a 10.1 már stabilabb és nincsenek ilyen gondjai. Ezen a linken mind kettőt megtalálod csak a 10 es hez lehet kicsit lejjebb kell görgetned
Illetve én azt ajánlom egyenlőre rakd fel a stabilabbikat és várj még 1-2 hetet erre (cm 12.1)
Pár napja mikor kipróbáltam nekem tökéletesen futott, semmi fagyás, reboot vagy akármi. Egészen addig amíg nem engedélyeztem a root-ot. Akkor már kicsit meghülyült, de szerintem hamarosan javítják. :)
Sok sikert a továbbiakban :)
Igen sajnos nemigazán vannak még a főzött romok között sem hivatalosak erre a mobilra, szerintem ezért ennyire bugosak sajnos :/
Hacsak nem valami plusz tulajdonságot akarsz kicsikarni a mobilodból szerintem felesleges. (és nagyon nemis ajánlott) CM hez tökéletes a gyári (mintha olvastam volna olyat hogy felrakja magának a sajátját de ez nem biztos) én is ugyan így csináltam, gyárival.
DE AMI CM 11 HEZ SZÜKSÉGES
az a frissített recovery ahhoz itt a link
A zip filet töltsd le u8833 hoz és azt telepítsd a meglévő recoveryből...
A zip et töltsd le majd recoveryből telepítsd
De ha mindenképpen szeretnél cserélni itt egy lista (amin amugy romok is vannak talán ismered is)
Alul vannak a kernelek de ahogy írja is instabil lehet (ezért sem ajánlanám)
A telepítéshez pedig én nem értek (legalábbis gyakorlatban nem) de itt az első válaszoló korrektül le írja
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
A "telefonról" menüpontban (beállítások) a bulid számot nyomd sokszor egymás után, akkor előjön a fejlesztői lehetőségek ott pedig rendszergazda jog.
De nekem épp az a problémám hogy hiába van engedélyezve, mégsincs rootolva a mobil ráadásul instabilabbá válik a "cucc" :D
Talán ha nem leszek fáradt, még az éjszaka folyamán nekifutok egyszer hátha sikerül megoldani valahogy.
A tapasztalatokat pedig szívesen fogadom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!