Samsung s5230 vagy Samsung Corby?
Melyiket vegyem meg és miért? Melyik a jobb és miben? És igaz, hogy a samsung corbyhoz 3 hátlapot adnak?
Köszi a válaszokat :)
Köszi, de em a Samsung s5600 az nem az s5230 elődje? XD Em sztem nagyon hasonlít az s5600 meg az s5230, de az s5230nak szebb az a 3 gombja, meg nagyobb a képrenyője ...
5/0-ra vezet eddig az s5230!
Még azért várok, persze, az se baj ha ajánlatok másik mobilt,.. de akkor az is érintős legyen, árban meg ne nagyon térjen el az s5230tól! :)
Samsung diva-t is nézegettem, az is nagyon tetszik, de pontos árat sehol sem találtam :S
Samsung pixon meg ha már használtan 35 akkor újan mennyi? :D
Em samsung s8000-ről tudtok valamit?
És samsung divanak az áráról?
Pixon bácsi újonnan 70.000. Amugy www.vatera.hu <--- ajánlom, tesom itt vette az övét :)
Samsung diva:
Ez természetesen független azaz bármilyen telefonszolgáltató megfelel.
Esetleg valami segítség kell még írj és megadom az msn-em:D
Muszáj samsung teló?...
Sokkal jobb nokiát kapsz ennyiért...
Pl: nokia 5230.
40000 ft.. Függetlenül.
2mp kamera
motion sensor
70mb hely (micros sd vel elhet bőviteni 16gb ig)
nagy kijelző.
Köszi a válaszokat! :)
Utolsó előtti: Most azt hiszem, nincs több kérdésem, de ha lenne, akkor kérdezek :)
Utolsó: Jó lenne Samsung, most 2 Nokiám van, és tudom, hogy ez a legjobb, de mostmár kicsit ráuntam :)
Oké :)
Köszi a választ :)
A szívemre fogok hallgatni :D
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!