Melyik a jobb : BlackBurry v. Nokia E72? Melyiket vennétek meg?
Egyééértelműen nokia! Csak kukkolj be ide: www.nokiaprogramok.hu
Csomó játék, program stb stb... És nem szutyok jáva.... minőségi symbian :)
Ha van olyan funkció amit nem tud a teló akkor nagy valószínűséggel egy programmal azt is meg lehet oldani ;)
Én Nokia E71-et használok. Elégedett vagyok vele, és a csatolt linken olvasható írás alapján hétköznapi felhasználásra inkább az E72-őt javaslom. A Blackberry mint RENDSZER inkább üzleti felhasználóknak előnyös.
Dolgoztam ott, ahol Nokiát és Blackberryt is gyártottak az országban (BB-t még mindíg).
A minőségbiztosításuk eléggé nevetséges. Az általad írt Nokia típust legalább nem itt gyártják. Ha nem is az Ukránoknál, akkor talán ott a pont. A Blackberryknek (legalábbis annak a pár típusnak amit ismerek) elég jó a kamerája, és amire tényleg odafigyelnek a gyártásnál az a hangja (mind frekvenciaátvitel mind torzítás szempontjából ellenőriznek minden darabot). Jól szól, jó fülest adnak hozzá ami ki van hegyezve a zenehallgatásra, nem úgy mint egy óccsó mp3-as lejátszóé.
Ami nem tetszett rajtuk, hogy sok BB akkora mint egy féltégla, de most már vannak normál telefonméretűek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!