Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 505 ismeretlen hibakód android...

Hben kérdése:

505 ismeretlen hibakód androidon Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Egy galaxy s5 mobilom van. Amíg kit-kat rendszer volt rajta nem volt gond, de amióta frissítve lett 5.0.0 lollipop rendszerre azóta több alkalmazást nem tudok telepíteni a play áruházból. Letölti rendesen aztán telepítésnél kiírja, hogy ismeretlen hibakód az alkalmazás telepítésekor "505" És vannak alkalmazások amik egyszerűen nem indulnak el pedig frissítés előtt nem volt gond.

Ha valaki tud segítsen benne megköszönném.

#Android #S5 #Lollipop #505 hibakód #5.0.0
2015. márc. 27. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Cache hiba :)

Probáld meg törölni a cache particiot ha van rootod az 1000% h megoldja.

Ha nincs akkor hirtelen nincs más ötletem, csak ilyen probálkozások: esetleg appokbol minden cache-t amit csak érsz. különösen a playstore cache-jét

Amúgy legtöbbszöt nem az a baj h betelik a cache particio hanem valami olyan van ott ami miatt nem akar valami oda írni.. jártam már igy én is, de nekem van rootom és azzal egyszerű megoldani ezt.

2015. márc. 27. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:

bocsi félretájékoztattalak az én régi hibakodom más volt.

utánanéztem az 505nek most és azt látom h ez inkább olyan baj h az adott app nem lp kompatibilis (még)

2015. márc. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!