Mit csináljak egy ZTE blad 3-nak hogy elinduljon?
Figyelt kérdés
Egyszer csak kikapcsolt a telefon, és nem kapcsolt be, bejött az android figura és ennyi.
Hogy lehetne úgí újratelepíteni, hogy ne keljen ténylegesen bekapcsolni?
Mármint a root menü előjön.
2015. márc. 26. 16:09
1/6 anonim válasza:
Azt hiszem ha a bekapcsoló gombbal együtt a lehalkítás gombot (ha nem, akkor próbáld a felhangosítás gombbal) is folyamatosan nyomod, ott behoz egy menüt, ahol épp egy "kibelezett" android figura van. Ott valahol van Factory reset gomb. Ha nincs akkor bocsi.
2/6 A kérdező kommentje:
És akkor újratelepíti magát? Nem kell külön telepítő, meg ilyenek?
2015. márc. 26. 16:22
3/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom volt, de nekem soha se kellet alkalmaznom ezt a megoldást. Az logikus ha nem kell hozzá, mivel ezt op. rendszeren belül is meg tudod tenni. Szóval szerintem nem kell hozzá.
4/6 A kérdező kommentje:
Fent írtam, hogy nem kapcsol be!
2015. márc. 26. 18:19
5/6 anonim válasza:
Jó de abba a menübe nincs factory reset gomb?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, van, de semmi, újraindúl és kész, ugyanaz a hiba... :/
2015. márc. 26. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!