Töltő-akksi. Hogy is van ez?
Azzal a problémával állok szemben, hogy a tabletemet nem tölti fel normálisan a gyári töltője. A telefonomat is a tab töltőjével toltom az baj? Elméletileg nem baj, ha jol tudom. Apum elvitte a munkahelyére, mivel van egy hasonló toltoje munkatársának, fejhalgato töltő(erősítő van a fejesben és azért kell tölteni) és azzal feltöltötte, azóta kiválóan mukodik, csak sokáig toltott azzal, mivel joval kevesebb amper-rel tölt az mint a gyári.
Lg g pad v480
Fél éve sincs meg a készülék, természetesen garanciális.
Ha csak töltő gondot állapotínak meg a márkaszervizben, akkor ingyen adnak egy újat? És ha az aksi?
Kapcsold ki a tabletet, tedd este a töltőjére, reggelre tele lesz (szerintem).
Ha így van, akkor jó a gyári töltő, nincs szó garanciáról.
Mit értesz azalatt, hogy normálisan?
Simán lehet, hogy az akkukijelzést kalibrálni kell.
Igen,az akkukijelzés nem működik,összevissza mutatja,ha azzal töltöm,a gyárival.
Nem,próbáltam már direkt,hogy egész este rajta hagytam,reggelre 100%-ot írt,lehúztam és 5-10 perc után megint 40-50 körül mutatta,vagy akármennyin,és nagyon keveset bír az aksija így. Viszont ha pl 10%-on kikapcsolom,van hogy bekapcsolom és 40%-ot ír kb.
Ez a kalibrálás hogyan zajlik? Tudnál bármiféle infot adni róla? Fontos lenne.
Köszi szépen válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!