Milyen telefont vegyek? (lent)
Valaki tudna ajánlani kis méretű, androidos telefont? (Most Samsung Galaxy Ace-em van és nagynak találom) Nincsenek különleges igényeim (a mostani mobilomat is csak Viberezésre és szókeresőre használom a telefonálás mellett) Ami az árat illeti, szeretném minél olcsóbban kihozni.
Ha valaki tud segíteni, azt előre is nagyon szépen köszönöm! :)
Ez a legolcsóbb és legjobb telefon ennyiért.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Sajnos a Motorola még az Ace-nél is nagyobb kijelzővel rendelkezik. (Tudom, hogy most ez a tendencia, ezért is vagyok bajban.) A Sony-t is néztem, csak már kb sehol nem forgalmazzák (ha jól láttam, 2010 környékén adták ki)
Az a baj hogy (sajnos, én is imádom a kis telefonokat) nem nagyon gyártanak már olyan kis méretű telót, ami elég gyors. Az ace- nél kisebb méret esetleg a sony xperia tipo, vagy samu galaxy pocket 2, esetleg pocket neo, mini2. De ezek egyike sem egy erőmű, nekem volt tipo, ez elviselhető telefon, de azért néha csinál érdekességeket.
Amit még tudok ajánlani, az az iphone 4, 4s ami az ace telefonoddal kb egyező méretű, talán kicsit kisebb is. De írtad hogy olcsón szeretnéd kihozni, szóval a szifon az ár/érték arány miatt nem a legjobb. Ennyit tudok, remélem segítettem :)
Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket, tippeket! :)
Sajnos a mostani telefonok nekem nem tetszenek, túl nagynak találom őket, kényelmetlen a kezelésük. Tényleg nincs szükségem hiper-szuper telefonra. Örülnék, ha nem merülne le fél nap alatt (mint a jelenlegi) és futtatná a Vibert. Másra nincs igazán szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!