Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » PIN kód zárolva. Megoldás?

PIN kód zárolva. Megoldás?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő, adott egy Sony Ericsson C510 (nagyon jó) mobiltelefon és egy 1 éves SIM kártya. Pannon

Probléma:

Aktiváltam a telefonon belül, hogy kérje bekapcs.-nál a PIN kódot, ok, meg is adtam neki helyesen a pin kódot, utánna egyből tovább is lépett, hogy "A pin kód zárolva van, a feloldáshoz írja be a PUK kódot." Itt a probléma:

1: Hogy lett lezárolva a PIN kód?

2: Miért nem adott, ki olyan lehetőséget a teló, hogy "Kössz, inkább nem."

3: PUK kódot megszeretném tudni, bármilyen mód jöhet rá.

Pannonhoz nem fogok elkolbászolni mert rohadt messze van.

Jól jönnek az alábbi ötletek:

- Valamiféle SIM kártyaolvasó nélküli USB-n keresztüli PIN kód kérésének kikapcsolása -> Ilyesmi kéne nekem.

- PUK kód lekérdező szoftver -> Nem hiszem, hogy lenne.

Köszönöm előre is a válaszokat :).

2010. febr. 17. 01:59
 1/9 anonim válasza:
100%
Hát, legegyszerűbben egy Pannon üzletben lehetne megoldani a dolgot, én is jártam már is, csak én TMobilos vagyok, ott megcsinálták, csak igazolnom kellett, hogy enyém a SIM. Amiket leírtál, azokhoz sajna nem tudok tippet adni :(
2010. febr. 17. 02:15
 2/9 anonim válasza:
100%
a puk kód azon a papíron vagy kártyán van, amin a pin kódod volt.
2010. febr. 17. 06:57
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Ne lopj!!!!!!
2010. febr. 17. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
így van, a puk kód a pin kóddal egy papíron van, azt kellene megtalálnod. És ha annyira fel akarod nyitni a telót, akkor irány mégiscsak a Pannon -bolt. Én is zároltam 1x a telefont véletlenül, csakis ott tudnak segíteni (nem találtam a papírjait) Nincs szoftver, netes segítség, hacker-program. De nagyon remélem a Te telódról van szó....
2010. febr. 17. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:

a telefonnal együtt kapott csomagban, lennie kell egy névjegykártya-tartóhoz hasonló, szétnyitható tartónak, Előlapján rajta van, SIM-kártya, PIN-kód, PUK-kód, ami tartalmazza ezeket a tartozékokat. Ott keresd, aol a sim-kártya, pin-kód is volt, ott kell lennie a PUK-kódnak is!

Ha még sem lenne meg, találsz ott egy információs vonal telefonszámot, 1220 amit, ha felhívsz megmondják, hogy mi a továbbiakban a teendő.

2010. febr. 17. 17:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy min van rajta a PIN, PUK, PUK2 kód, csak most a fene fog elmenni ilyen messzira Pannonba, + a PIN kódos kártyám is már vagy 1 éve nincs meg... :I mind1, google a barátom, majd ő ad hasznosabb tippet :D
2010. febr. 17. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja aha jó messze van a pannon.
2010. febr. 17. 19:24
 8/9 anonim válasza:
35%
Azt írtad az elején, hogy egyéves a kártya. Most meg azt, hogy már vagy egy éve nincs meg a papír hozzá. Hmm érdekes..
2010. febr. 18. 21:14
 9/9 :madafaka: válasza:
Az nem segít ha ki iktatod a telefonodból a Pin kérését...próbáltam... Ha nem tudod a SIM kártya PUK kódját akkor ba#?!* od
2010. aug. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!