Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyszülőnek telefon?

Matcr kérdése:

Nagyszülőnek telefon?

Figyelt kérdés
Na szóval, nagymamámnak szeretnék új telefont venni. Csak szegény nem tudja nagyon kezelni a telefonokat. Most jelenleg egy Nokia 1680 classiccot használ, de ez nem neki való. Idős, ujjai sem a régiek, nem tudja úgy nyomkodni a billentyűket. Én egy iPhone-t szeretnék neki venni. Nem 6-ot vagy 6 plust. 3Gs-re gondoltam. Szerintetek jó lesz neki? Más ötlet esetleg?

2015. márc. 22. 19:07
 1/4 anonim válasza:
84%
emporia
2015. márc. 22. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Az tényleg nagyszülőknek való. De egy baj van vele. Nem a legszebb.

Az iPhone-ról vélemény valaki?

Nem sok mindenre használná. Hívás, üzenetek megnézése, néha fotózni. Kb ennyi:)

2015. márc. 22. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát megtaníthatod. Nekem nagymamám egy huawei y330-at használ, és tökély (de ő még nem olyan idős). Az ios egy elég egyszerű felépítésű rendszer, lehet jó lenne neki.

Egy droid viszont annyival lenne jobb, hogy egy launcherrel (vagy samsungnál a van leegyszerűsített menü a touchwizben) meg lehet csinálni egy nagyon egyszerű, és átlátható főképernyőt, nagy ikonokkal, ami időseknek hasznos lehet. És egy alap droid sem kerül túl sokba. A wp-t viszont akárhogy szeretem nem ajánlom, mert azt nagyon meg kell szokni.

2015. márc. 22. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Felesleges, nem fogja tudni használni. Ilyeneket nézz neki

www.google.com/search?q=id%C5%91seknek+mobiltelefon&client=ms-opera-mini-android&channel=new&tbm=isch&oq=id%C5%91seknek+&gs_l=mobile-heirloom-serp.1.0.0l3j0i24l2.5036.68657.0.70015.25.17.6.2.2.0.263.2227.2j14j1.17.0.msedr...0...1c.1.34.mobile-heirloom-serp..6.19.2114.pu5RTA-V_kE

2015. márc. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!