Szerintetek a sony xperia z1 compact még mindig jó telefon?
Figyelt kérdés
Csak mert sokan mondták hogy már "régi".De nekem nagyon tetszik. Vagy esetleg az lg g3? Csak nemtudom hogy az lg ér e 30ezer ft-tal többet. Mert a sony-t megtudnám 76000ft-ért szerezni, az lg-t pedig 105000ft-ért.
Vélemények?
2015. márc. 22. 12:26
1/9 anonim válasza:
Szerintem a Sony az meg mindig nagyon jó telefon...sokáig azt használtam. Lg-m meg nem volt...szóval szerintem vedd a Sony-t..
2/9 A kérdező kommentje:
Az lg-t azért szeretném mert nagyon tetszenek az egyedi szolgáltatásai.Meg maga a menüje meg az egész telefon kialakítása. A sony is nagyon tetszik de nem annyira mint az lg. csak azt nem tudom hogy jobb e az lg 30000ft-tal??
2015. márc. 22. 12:33
3/9 kérdező.. válasza:
Dönts kijelző alapján.Nagy kell vagy kicsi?
4/9 A kérdező kommentje:
eddig 5,5 inch-es telefonom volt de tönkrement.nekem ez egy kicsit nagy volt de a sony lehet h túl kicsi. nem képernyő alapján szeretnék dönteni mivel nekem igazábol mind kettő megfelelne.inkább az hogy az lg ér e 30ezerrel többet??!
2015. márc. 22. 12:44
5/9 anonim válasza:
Semmiképp.
Ha 1080p-s kijelzője lenne az LG-nek, vagy Snapdragon 805 lenne benne, akkor azt mondanám egyik legjobb telefon, és megér 30k-val többet.
Jelen formájában egy szar telefonnak tartom.
De egyébként egyik telefont se kapod meg ennyiért, persze garancia nélkül fos GSM boltokba van, de normális helyről ~95 ezer a Z1c, ~120-125k az LG G3
6/9 A kérdező kommentje:
t-mobil-nál részletre venném és mivel sokat telefonálunk külföldre ezért ennyi, garanciával. De akkor szerinted a z1 compact jobb?
2015. márc. 22. 13:33
8/9 A kérdező kommentje:
oké. Akkor az lesz! :) köszi a válaszokat
2015. márc. 22. 14:29
9/9 anonim válasza:
a Z1 compaktot bebukod.
Nekem volt compaktom, aztán Z1 -em, most G3 van..
egyértelmű a G3 fölénye. A tesómnak G2-je van, az is szuper.
de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!