Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 100000Ft-ért megéri iPhone...

100000Ft-ért megéri iPhone 5S-t venni?

Figyelt kérdés

Eddig is csak iPhone-t, iPad-et, Mac-et használtam, de most újabb telefonra váltok, és kaptam egy lehetőséget, hogy 100000Ft-ért vehetek iPhone 5S-t, természetesen használt, de mobilboltból származik, és egy minimális kis pici karc sincs rajta, tehát olyan mint az új.

Ezen gondolom már csak bukni fogok, ha később eladom, de szerintem mindennel így van ez.

Szerintetek megvegyem?

2015. márc. 21. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem..

Ha egészen eddig csak a fent említett apple termékeket használtad, akkor mit számít +30-40.000 ft?

2015. márc. 21. 23:21
 2/4 anonim válasza:
80k ért is veszel már. Drágán adja.
2015. márc. 21. 23:23
 3/4 A kérdező kommentje:

1.-nek: Sajnos nem tehetem meg, hogy újat vegyek, tehát használtan szerzem be őket, mert jóval olcsóbbak, és nagyon szeretem őket.

2.-nak: Hol tudok 80000Ft-ért venni?

2015. márc. 21. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs rajta semmi karc, emellett független, akkor nagyon megéri a 100. 80-ért hasonló kaliberű ötöst kapsz csak.

A kolléga nyilván be van oltva Apple termékek ellen, mint itt mindenki.

Bukni fogsz rajta természetesen, de közel nem annyit mint más típuson. Ezt egy év múlva eladod egy huszas bukóval, droid eközben a negyedére adja az árát.

2015. márc. 22. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!