SOS! Folyadék folyt a telefonom kijelzője alá. Most kékes a képe, és van pár folt amik lassan, de csökken a méretük. Menthető még a telefonom? Az érintésekre reagál mindenhol.
tedd bele egy tál rizsbe, hagyd benne állni és ha már enynire beletudott menni kitudja még hova került
én az akksit is kivenném belőle ha lehet.
Elég hihetetlenül hangzik, de kikapcsoltam, visszakapcsoltam, és elműlt a kékség, viszont még mindig lehetett látni a folyadékot és a buborékokat amikor világított a kijelző, ezért leszedtem a hátlapot, az apró csavarokat egy csavarhúzóval kiszedtem ( xperia sp, nem lehet az aksiját kivenni...), és picit próbáltam kilazítani a készülék belsejét a keretéből, és melegítneni kezdtem óvatosan egy infralámpával, és mikor láttam hogy minimális, de nőnek a buborékok és csokken a folyadék kikapcsoltam, kitettem a napra, és estére a felére csökkent. azóta végig bekapcsolva volt, és ma este már csak egy minimális helyen van benne folyadék, és én is alig hiszem el, de a kijelző képe tökéletes, mindent érzékel mindenhol, és semmi baja a készüléknek! :) :) :)
Egyedül annyi a baki, hogy az egyik csavart nem tudom rendesen visszatenni, de a másik 7-et visszatettem , rajta van a hátlap, és egy tok, szóval szerintem az nem lesz probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!