Xperia P LT22I-re kéne nekem egy olyan drivert amely érzékeli a telefonom gyökérkönyvtárát. Honnan töltsem le? (sűrgős)
Ebbe a készüléktipusba nem lehet SD kártyát rakni,és a most fentlévő driver nem érzékeli a gyökérkönyvtárat.
Az a gyökérkönyvtár kell melyen az android oprendszer adatai vannak
(ebben vannak a gyárialkalmazások is)!
A total comander ben fájlrendszer gyökérkönyvtár néven látszodik.
Csakhogy gép ezt a mappát nem lássa,igy nem tudom a recorveryt telepíteni!
Szóval a gépemnek az egész telefonmemóriát érzékelnie kéne.
Egyépként rootolt a telom.
Sosem kellet még gépről látnom a telefon azon tárhelyét, amelyen a rendszer és az alkalmazások vannak, pedig root és a CWM telepítés már alap nálam. Neked sem fog kelleni recovery telepítéséhez.
Root után az USB hibakeresést engedélyezve a gépre kell csatlakoztatni a telefont, majd elindítani a szükséges fájlt (.bat). Ez megnyit egy parancssort, elvégez néhány dolgot, a telefonon esetleg engedélyt kell adni hozzá és már fent is van a recovery.
És az baj ha azt irja ki hogy :
Deamon not runing.starting now on port 5037
deamon started succesfully
waiting for device...
És hiába csinálom azt amit mondtál,és mindazt ugyanabba a sorrendbe, ezt irja ki.Állítolag a telomon még a superusernek is indulnia kéne hogy engedélyt kérlyen a root használathoz,de nem jelenik meg az sem.
És kb menyit kell várni hogy lefusson a programsor?
Arrol a progirol van szó amit linkeltél,és a telótipusomat is támogatnia kéne a programnak!
Lehet az a baj hogy a Sony PC Companion-t nem telepítettem?
Nem, a PC Companion semmihez sem kell. Mindent meg lehet oldani nélküle.
Pár másodperc alatt lefut. Telepítve van valamilyen Superuser alkalmazás a telefonra?
A root biztosan jó? Az USB hibakeresés biztosan enedélyezve van?
A telefon belső tárhelye (képek, videók stb.) megjelenik a gépen?
Mind a 4re igen a válasz habár a download mappát van mikor nem nyisa meg.
De 5037 hibakódot beirtam google ba és olvastam egyik forumon olyan bejegyzést hogy xda n valami javítóprogramot talált rá,szoval valami iesmi kellene szerintem nekem is,csak tanyán rohadt lassu a net,és emiatt csak a telomon van,és egyik böngészőm sem nyisa meg jol az xda t
Az nem hibakód, az egy portszám amin keresztül a program dolgozik. Így bármit töltesz le ezzel kapcsolatban, nem fog menni.
Milyen rendszer van a gépen?
De mért várakozik?
Waiting for device azt irja.
Mikor ugy csinálom ahogy mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!