Új hagyományos készüléket szeretnék venni. Melyiket ajánlanátok?
Én használt Blackberry 9XXX-eket, Nokia E52-t, vagy E72-t ajánlanék ha látsz jó árban (akksira figyelni kell, de a lítium akksik jól bírják, főleg a Nokiás akksik).
Az újakkal az a baj, hogy megragadtak a low-budget kategóriában, a 2009-es 5630 Nokiám szoftveresen-hardveresen többet tud a mostani Ashák nagy részénél. Ashából talán a 302-t, 215-t lehetne ajánlani, BB-ket annyira nem ismerem, de használtan 10-20 között már lehet találni jókat. Ami drágább kategória (újonnan 40-50, használtan 30-40e) az a Q5 és a Q10, amik viszont jól sikerült, modern telefonok remek szoftverrel és hibridek is (érintős és billes irányítás is). Ennél jobbat aligha találsz, ha engem kérdezel - persze drágábbak is mint a többi.
Szerintem ez a két márka van, amit érdemes nézegetni, még van rájuk valamilyen szintű szoftveres támogatottság (főleg az újabb BB-kre). A többi felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!