Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betört telefonképernyő?

Betört telefonképernyő?

Figyelt kérdés
Betört a Sony Xperia L telefonom képernyője.van rá 2 év garancia a vodafonenál,ott nem cserélik ki? és ha nem akkor amúgy mennyiért szerintetek? elég jól betört...
2015. márc. 20. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Cserelni ingyen biztos nem fogjak, hisz a garancia ilyen esetekre nem vonatkozik. Szerintem 10-20 kozt mindenestol kicserelik, de ha rendelsz te kijelzot es kicsereled siman olcsobban josz ki.
2015. márc. 20. 20:03
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi,de mi az,hogy rendelek n kijelzőt és kicserélem? azt hogyan? :O
2015. márc. 20. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Érintő rossz? Kijelző rossz? Mindkettő?
2015. márc. 20. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Az fontos, hogy hogyan tört össze, mert ha csak lepottyant, de szerencsétlenül esett, akkor kicserélik, ha nem is garanciálisan ugyanott az adott telefon márkaszervízében, de nem olcsó, nekem elsőre 5o ezret mondtak látatlanba egy helyen, aztán bevittem a készülékem és 3oooért adtak rá árajánlatot (enyém Samsung galaxy, jó régi már, a képernyő sép hálósra repedezett, de nem leesett, hanem erővel vágták a falhoz) az árajánlat szerint 11o ezerbe kerülne a képernyőcsere, de az egész telefon deformálódott és az adatokat így se lehet lementeni majd, mert a memoria is sérült.

Szóval érdeklődj töb helyen telefonon, esetleg találj ki kamu dumát, hogy atáskádban volt és igy vetted elő, ha garanciálisan nem akarnák javítani, ha javítják akor ok, ha nem akkor kérj árajánlatot és ha sokallod, akkor vegyél inkább újat.

2015. márc. 20. 20:22
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm!működik minden amúgy rajta.

és ha mondjuk a vodafone-hoz bemegyek akkor milyen kamut találjak ki,hogy megjavítsák garanciálisan? :D

beviszem majd több szervízbe aztán meglátom mennyit mondanak rá...

2015. márc. 20. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Felesleges hazudozni, mert nem csinálják meg ingyen. Te bénáztad el. Sufni GSM-ben megcsináltathatod TALÁN olcsóbban, az viszont olyan is lesz. A garanciának abban az esetben is lőttek.
2015. márc. 21. 00:40
 7/9 anonim ***** válasza:
különben sokan használják töröt képernyővel is telefont ha müködik mostanába nem egyszer látam ilyet.
2015. márc. 21. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hazudni kell, de a saját bénázást lehet enyhíteni azzal, hogy ha mondjuk nem azt mondod, hogy balfék voltam, mert részegen kiesett a kezemből és ez lett az eredmény, hanem azt mondod, hogy a tornazsákodban volt, tömegközlekedéssel utaztál a konditerembe, mire ott elővetted már ilyen volt a képernyő, de te sanos nem emlékszel hogy valahova odavágtad volna erősen a táskád, vagy biztos nem ültél rá, és hát nem gondoltad volna, hogy a táskában sérülhet és ez kicsit most elszomorított. tudnak-e segíteni?

egyébként megjegyzem: nekem samsung galaxy S...estt le a hátizsákom oldaláról, hegyoldalon, köves talajra és képenyővel lefelé, de azon kívül, hogy a védőfólia felhorzsolodott rajta (akkor még új volt) semmi baja nem lett. viszont neten azt irják, hogy ha élire esnek ezek a mai modern kutyuk, akkor ara nagyon érzékenyek és törnek.

Ilyenkor visszasirom a kis nokiámat, ami kb. havonta landolt a betonon, padlon és egyeb helyeken és kcsit szétesett, összeraktam aztan ugyanugy mukodott és mintegy 9 évig!!!

Menj be kérdezd meg, ha sokalod majd az osszeget, akkor gyujtséál inkáb es vegyél újat, hiszen a mostanit most is tudod használni, szerintem folosleges ráköltened. (de ez magánvéleményem.

Léágyszi utolag ird meg ide, hogy mennyit mondtak arnak, vagy menyiert csinaltak meg, hogy másokhoz is eljuthasson a hasznos info.

2015. márc. 21. 09:49
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek és Neked is Kedves Utolsó! :)

bevittem 1 hét múlva kell érte menni.15ezer forintért csinálják meg!

2015. márc. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!