Régi Nokia csengőhang átkonvertálása, hogyan?
Figyelt kérdés
A régi fajta Nokia (nrt) csengőhangot mivel, és hogyan lehetne átkonvertálni olyan formátumba ami mai, és más márkájú telefonokon is lejátszható? (Pl.: mp3, waw vagy bármi, nem márkaspecifikus formátum) Már csak egy 3110es van a családban, és csak azzal lehet továbbküldni a hangot, gépre hiába lett lementve, az nrt formátummal nem tudok mit kezdeni. Előre is köszönöm a segítséget!2010. febr. 16. 15:50
2/2 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy a gépen egy nokia playerrel lejátszottam és közben egy felvevő progival felvettem, amivel már olyan formátumra mentettem amilyenre akartam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!