Mi a baja a galaxy mininek? (Wifi probléma, többi lent)
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy a minim nem akar "rendesen" csatlakozni. Ha bekapcsolom rajta az internetet ugyan csatlakozik a wifire de adatot nem kap. (pl megnyitom a play áruházat és az nem tölt be) Nem tudom érthetően le tudtam e írni. Esetlek egy hard resettel orvosolni tudom a problémát?2015. márc. 18. 20:43
1/4 anonim válasza:
A wifit kapcsolod be rajta, vagy az internetet? Nem mindegy!
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen. Elvileg (legalábbis nekem ezt mondták) a Free Wifik nem biztonságosak és ez valami gyári beállítás néhány telefonnál hogy az ilyenekkel nem továbbít adatot nehogy felszedjen valami vírust (mondom nem biztos de nekem ezt mondták)
3/4 A kérdező kommentje:
A wifit kapcsoltam be rajta,(ugyanis mobilnetem nincs) és nem akart kapcsolódani a hálózatra. (Amúgy nem nyílt wifink van). Ja egyszert youtubozás közben kapott egy vírust, elvittük a telenorba szervizeltetni és azóta vannak bajok a wifivel.
2015. márc. 20. 06:24
4/4 anonim válasza:
Nekme is volt ilyen "bajom".Csináltam rajta szoftverfrissítést,és jó lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!