Okostelefon feltoltes? Eloszor is, fel lehet egy okostelefont is tolteni bizonyos osszeggel eppen ugy mint a buta telefont, vagy muszaly szerzodest kotni egy szolgaltatoval?
A kartyafuggetlen okos telefont tudom ugy hasznalni mintha nem is lenne benne SIM kartya? Pontosabban ki tudom kapcsolni az internet es telefon szolgalatot annelkul, hogy a SIM kartyat ki vegyem belole?
Van olyan lehetoseg hogy ki-be, vagy le-fel kapcsolni a telefon/internet hasznalatot szukseg szerint?
Peldaul ha csak a sajat mediamat (SD kartyarol) akarom hasznalni az internet es telefon igenybe vetele nelkul?
Bocsi hogy ilyen hulye kerdeseim vannak, meg soha nem kezeltem okos telefont, de nagyon erdekelne, hogy van-e lehetoseg ilyenre. Leginkabb csak a sajat mediamat akarom vele elerni, viszont ha feltoltheto szerzodes nelkul is, akkor neha a telefonhivasokat is szeretnem igenybe venni....
Mar egyszer kerdeztem errol, de nem hiszem hogy normalisan/erthetoen fogalmaztam meg hogy mire gondolok. Sajnos a valaszokat sem ertettem :-( Koszi a segitseget, de velem ugy kell beszelni errol mint egy 2 eves gyerekkel, kulonben nem ertem meg...
Ja igen most megint elolvastam, koszi. Sajna a legfontosabb kerdesre nem kaptam valaszt, ami az hogy le lehet-e kapcsolni a telefon/internetet amikor az nincs hasznalatban annelkul hogy a SIM kartyat kivegyem belole?
Nem akarom hogy az allandoan automatikusan magatol mukodjon amikor nincs is szukseg ra. Ha erre tudsz valaszt adni, nagyon megkoszonnem. Mint mondtam, idiota vagyok ezzel kapcsolatbaan :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!