Milyen 25 ezer forint alatti okostelefont ajánlanátok?
Nyilván nem kell, hogy extra dolgokat tudjon, mert akkor nem ilyen árkategóriában nézelődnék. Férjemet szeretném húsvétra meglepni egy kártyafüggetlen mobillal, és a lelkemre kötötte, hogy nem fogok drágát venni.
Ami azért fontos: legyen dual simes, és ne lekerekített sarkú legyen, az ilyen "szappanalakúakat" nem szereti.
Ötletek? (Esetleg jöhetnek 30 alattiak még.)
A Lumia 530ból van dual simes változat, de az szerintem nem fér bele a 25 alatti kategóriába.
Androidból van 1-2 variáció, de szinte garantált, hogy pár hét alatt az egész telefon a kukában végzi, mert ennyiért az összes androidos telefon vacak.
Nem azért fog a kukában landolni mert tönkremegy. Az olcsó, androidos telefonok többnyire állandóan lefagynak, időnként a használhatatlanságig lelassulnak (erre többnyire akkor is képesek ha nincsen teleszemetelve a készülék) és egy idő után a kedves használója fogja a földhöz vágni.
Nem tudom a lumia 530 dual mennyire számít szappantartó formájúnak, de rákerestem és belefér ebbe a 30 alatti keretbe. Ezen nem android van, hanem windows phone, nem fog a használhatatlanság határát súrolni, egyszerű, gyors és jó.
Itt még a 25 alatti keretbe is belefér.
Majd mutatok neki róla képet, hogy megtudjam, tetszik-e. Nekem speciel tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!