Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért írja a Nokia Lumia...

Miért írja a Nokia Lumia 1520-on a telefonfrissítésnél, hogy a telefon naprakész, holott nem Lumia Denim van rajta?

Figyelt kérdés
A Lumia Camera futtatásához Denim kell, amit a 1520-ra elvileg meg is csináltak, de mégis naprakész-t jelez Cyan-nál. Nem értem. Hogy kell frissíteni?

2015. márc. 17. 23:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja, ja, értem.
2015. márc. 17. 23:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, a preview for developers appot töltsd le újra, nem fog semmi sem történni, csak megnyitod az alkalmazást, és kiveszed a pipát, miszerint nem veszel részt tovább a programban, és kész.
2015. márc. 17. 23:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Semmi nincs, csak Next. És be kell lépni, majd figyelmeztet, hogy a letöltés blablabla.
2015. márc. 17. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:

jah igen, valóban előbb egyszerűbb, ha pfd app-nál kiszedjük a pipát, mert elméletileg ennyinek elégnek kellene lenni.

nálam nem oldotta meg :D

de ha csak next van, akkor nincs beaktiválva a pfd.

egyébként ezt kell leszedned:

[link]

2015. márc. 17. 23:47
 15/18 A kérdező kommentje:
PC-re? A telefon nem támogatja.
2015. márc. 18. 06:23
 16/18 anonim ***** válasza:
igen. meg ha biztonsági mentést nem is, de ha ragaszkodsz a csempéidhez, akkor azokról screenshot-ot csinálni. ugyanis én eddig hiába csináltam biztonsági mentést, arra nyilván nagyon jó, hogy megjegyzi, milyen appok voltak fenn, és azokat elkezdi letölteni, de a kezdőképernyőt nem állítja vissza az sem...én meg a többi dolgot külső helyről szedem, telefonszámokat pl. iCloud fiókomból, úgyhogy ezek miatt számomra annyira nem is volt fontos a bizt. m.
2015. márc. 18. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:

nem kell a Pfd-et letoltened, csak bekavar.

8.1 hivatalos kijovesekor a Nokia Recovery Tool-al ujraraktam a telefont, azota minden frissitest megkaptam rendesen.

kartyafuggetlen 720-as, Ro Orange kartya.

2015. márc. 18. 13:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Sikerült a Denim a PFD-s megoldással! Köszönöm mindenkinek a nagylelkű segítségeket!
2015. márc. 18. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!