Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megeri az iPhone 5s?

Megeri az iPhone 5s?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek megeri az iPhone 5s? Eddig volt androidom, es wp-m is, de eddig csak rossz tapasztalataim voltak. Eddig is tetszett az iPhone, de igazabol annyira nem akartam ra kolteni. Egyebkent 14 eves vagyok, es felek, mit szolnanak. Egyik osztalytarsam most kapott, es ot is porig alaztak, hogy minek neki az ennyi idosen...szoval nem tudom. Szerintetek megeri?

2015. márc. 17. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ráadásul nem is értem milyen 200 ezerről beszél a 2.válaszolo.

Kb 140ből már simán kapsz full újonnan 16-32 gb osat.

2015. márc. 17. 21:24
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

Mondom MAJD 200e ft, talán problémát okoz az értőolvasás?

Tudlak sajnálni...

#2. válaszoló voltam.

ui: ha netán problémád lenne az értelmezéssel, csak írj nyugodtan, és én szívesen segítek.

2015. márc. 17. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
Jól van,látom, megérkeztek az irigy Apple-haterek.
2015. márc. 17. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Anyám, ennyi ésszel, meg egy csupor mézzel mint ami itt pár embernek van, elmehetnének micimackónak..
2015. márc. 17. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Nemtudom, hogy neked a 140e Ft mitől "közel" 200e Ft. Mindegy is, debilekkel nem veszekszem.
2015. márc. 17. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyára, nem onnan, hogy az apple oldalán annyiért árulják...

[link]

Hm, én kérek elnézést...

Persze, vannak a szolgáltatófüggő és más egyéb helyről beszerezhető modellek, melyek x10.000 ft-al olcsóbbak, de ahogy írtad, debilekkel nem veszekszem.

2015. márc. 17. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:
70%

én azon csodálkozok, hogy itt mindenki úgy érzi, joga van más pénztárcájában túrkálni? :D

sehol nem látom a kérdésben azt a részt, hogy "amúgy nem tudom miből lesz rá pénzünk, de majd megoldódik", hogy mindenki kioktassa pénzügyileg.

tipikus magyar szokás ez a "nekem nincs, akkor másnak se legyen már" gondolkozásmód.

mondjuk egy kicsit értem is jelen esetben a dolgokat.

ha valaki csupán azért torpan meg a telefon vásárlástól, hogy vajon mit fog majd reagálni a környezet, akkor annak nincs is igazán szüksége arra a telefonra.

persze nem is mutogatni kell, meg nagyobb embernek érezni tőle magunkat, hanem csak HA KELL elővenni, és használni.

14 éveseknél nem csodálkozok, ha nem így megy...na ná, hogy beszólnak azok, akik nem tudták még kisírni, csak az xperia sp-t meg hasonlókat...de ha az ember tárgyként kezelné, akkor éreztetné a többiekkel, hogy valójában semmi közük nincs ahhoz, hogy mennyit költött rá.

én azt mondom, hogyha van rá pénzed, és tényleg eleged van a wp-ből és androidból, akkor vedd meg, és kész...nem kell ezen 20 kört futva gondolkozni, pláne mások véleményéből következtetéseket levonva.

2015. márc. 17. 23:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100% ban igaza van az előttem hozzászólónak!!!
2015. márc. 18. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!