Miért nem terjed látványosan a Windows Phone?
Mert egy olyan piacra tort be, amit mar ket nagy gyarto uralt. Ilyen helyzetben nem igazan lehet latvanyos terjedest elerni.
de attol meg terjed, novekszik a reszaranya.
1. Az USA-ban az iPhone az alap, Ázsiában az Android.
2. Még mindig divat köpködni a Microsoftot, pedig a Win 7 óta szinte kizárólag remek termékeket adnak ki.
3. Még mindig kevesebb app van rá, mint a másik két rendszerre. Én eddig mindenre találtam alkalmazást, játszani meg nem a telefonon játszom.
szerntem kár vitatkozni a számokon. a nyers valóság az, hogy aki már mind3 platformot használta, az tudja nagyon jól, hogy a wp miért nem megy...és egyre több furcsa hülyeséget tapasztalok, amióta használom...például olyan jó, hogy már szinte minden 1020-ra kijött a denim, a ms oldala szerint az én régiósomra is...nálam meg naprakész...ne játszunk már androidot...vicces...meg egy csomó dologban le van maradva.
lehet, hogy minden fontos appot meg lehet rá találni, de lóf:szt nem tudnak az androidos vagy iOS-es megfelelőjéhez képest...és ahelyett, hogy egy felhasználóbarát hozzáállással próbálnák ezeket a hibákat arra felé terelni, amerre a felhasználók kérik, nagyban szarnak a fejükre...
vicces, hogy egy olyan alapfeature, mint a ledes értesítés is a win10-ben fog először debütálni, iOS-ben meg már hány éve ott van...biztos nehéz lett volna a 8.1-be belerakni...meg lehetne sorolni még azokat a bosszantó hibákat, amik én biztos vagyok benne, azokat is zavarnak, akik most itt azt mondják, hogy "jó, hát nem tökéletes, de simán megfelelő".
legyel olyan jo es sorolj fel nehany "bosszanto hibat".
Ledes ertesites? Az megis micsoda?
Akinek egy stabil, hasznalhato TELEFON kell, annak tokeletesen megfelel a WP. Aki arra veri hogy hany szaz alkalmazas van a kutyujen, amit persze az eletben nem hasznal, az nyilvan reklamal hogy jaj ioson van, WPn meg nincs.
szerintem bosszantó hiba még az is, hogy lassan 1 éves lesz a wp8.1, és a gyári zenelejátszó még mindig bugos...:D
meg azért az is elég bosszantó, amit a frissítésekkel kapcsolatban leírtam...androidnál divat ez, hogy szépen lassan kijönnek a frissítések, utána rá 3-4 hónapra esetleg megkapják a szolgáltatós telefonok is(szerencsére nekem független, dehát ausztrál...mégsincs sehol a denim, pedig kéne...)
nincs egy normális facebook alkalmazás, ne vicceljünk már, hogyha megjelölnek egy képen, akkor a böngészőbe kelljen menetelnem ahhoz, hogy lássam, min jelöltek meg, és engedélyezzem-e vagy nem, csak azért, mert a gyári alkalmazás nem tud ilyet...
meg hogy néha még az LTE se elég neki ahhoz, hogy zökkenőmentesen feltöltsek egy képet...:D
végtelen szerintem azon bosszantó dolgok listája, amit minimális ráfordítással meg lehetne oldani, de nem teszik, mert kit érdekel...
a youtube is egy ominózus dolog. aki azt gondolja, hogy a google olyan gonosz, akkor azt mivel magyarázza, hogy az iOS-en van yt alkalmazás? az Apple-el sem puszipajtások, mégis meg tudtak egyezni...ms-nek meg nem megy...végülis nehogy már ők jöjjenek ki rosszabbul, majd a userek megoldják másképp...és igen, van is 1-2 normális alkalmazás, metrotube pl, na de 500 Ft...:D és noha én azt használom, mennyire biztonságos már az, hogy a belépési adataidat egy 3. fél által készített alkalmazásba írkáld...honnan tudod, hogy nem egy olyan alkalmazás, ami csak szépen lenyúlja a google fiókodat, vagy akármidet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!