Kinek van tapasztalata arról hogy egy Tabletet HDMI, external HDD, egér, klaviatúra párossal összedugunk?
Figyelt kérdés
Klaviatúra, egér lehet bluetooth. Találtam átalakítót ami mindet tudja. Pc kiváltása lenne a cél, csak office-t használom munkához, de arra van Office 365 előfizetésem és az van Androidon bár még nem próbáltam. Ami érdekel Android office Win office-al felér-e és hogy páran mondták hogy ettől baromira melegszik a gép. Windows tableteket nem szeretem.2015. márc. 16. 16:04
1/3 anonim válasza:
Csak a lényeg maradt ki, a tableted típusa, pc-t kiváltani nem alkalmas a tablet, esetleg a Windowsos.
Külső merevlemez szinte kizárt, hogy normálisan működjön, mert túl nagy az energiaigényük, még a külső táposnál sincs garancia arra, hogy stabilan menjen.
2/3 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy note Pro
2015. márc. 17. 00:05
3/3 anonim válasza:
Külső tápos HDD-vel ált. nincs gond, de ha mégis, akkor iktass közbe egy aktív hubot, s így nem a tablet végzi az energiaellátást. Lényeg, h a tablet legyen OTG képes. Androidon azt kell csak megszokni, h nincs jobb klikk, helyette hosszan kell klikkelni, gyak. az érintést emulálod. Windowsos tablet erre a célra valóban alkalmasabb, h az office mennyire használható androidon, azt majd megtapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!