Milyen telefont vegyek? Nokia samsung sony vagy Iphone-t
A legfobb kerdes hogy milyen oprendszert akarsz. Ha iOS-t, akkor csak iphone johet szoba, ha WP8-at, akkor leginkabb valami Lumia, ha meg android, akkor van kismillio.
Nekem WP8 van, elegedett vagyok vele. Az android gyakran belassul, problemas, az ios meg ios.
Volt androidom Samsung S3,volt WP-m Lumia 720 és most jelenleg egy Iphone 4s-t használok.
Android:Ameddig mást nem ismersz,jó elfogadod,elégedett vagy.
WP:Android után felüdülés volt használni mert nem laggolt,akadt a telefon.
Iphone:Eddig a 4s-el vagyok teljesen megelégedve,egy zavaró tényezőt se találtam az Iosban,telje3sen stabil,szerintem nem lehet megakasztani semmivel se.
Ios 8.2vel használom és tökéletes.
A kijelző minősége jó.
Ha vigyázol rá nem dobálod,nem csúsztatod az asztalon,még karcolódni se karcolódik.(persze fólia,tok ajánlott)bár én nem használom csak töltős tokot,fólia nincs,fölösnek érzem.
Szóval ha van rá pénzed mindenképpen Iphone-t vennék.
Egyetlen hátránya van,az aksit gyorsan le lehet meríteni,bár kinek mi.reggeltől este 6-7ig 3G be van kapcsolva,napközben 2órát hallgatok zenét,fél óra játék kb.illetve összesen kb 1.5órát facezek+maileket írok,olvasok.
Szóval majdnem 5óra effektív használatot bír 24óra készenléti idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!