Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon? Iphone...

Melyik a jobb telefon? Iphone 5s vagy LG G2? Hasonló árban esetleg tudtok még jó telefonokat?

Figyelt kérdés
Samsung S4-re gondoltam még, de sokkal jobban bejön a G2 és az 5s.

2015. márc. 15. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
13%

S4-et felejtsd el, ha Android, akkor LG G2-nél tényleg nem igazán van jobb telefon ebben az árkategóriában, max Nexus 5, de a kis aksija miatt nekem már nem kéne, pedig minden más téren nagyon jó.

Hogy 5S vagy G2, azt két dolog döntse el: szoftver és kijelzőméret.

iPhone 5S egy kifejezetten kicsi telefon, számomra használhatatlan, akármilyen jó telefon lehetne, 4"-es telefon nekem már vicc kategória. Más ember nem szereti a nagy telefon, annak jó lehet, ez emberfüggő.

Másik, hogy iOS vagy Android, erről többet nem is akarok írni, amelyik neked jobban tetszik, az a jobb.

2015. márc. 15. 15:50
 2/6 kérdező.. ***** válasza:
21%
G2 ha jó akkuidő kell nexus 5 ha gyorsaság.Innentől kezdve az iphone kiesett mert a nexus jobb nála.
2015. márc. 15. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
5S jobb az összes felsorolt androidos hulladéknál.
2015. márc. 15. 15:56
 4/6 kérdező.. ***** válasza:
A nexust kivéve:P
2015. márc. 15. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
jólvan, elismerem, a nexus az határeset. :D
2015. márc. 15. 16:26
 6/6 kérdező.. ***** válasza:
Meg a motorola :DD
2015. márc. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!