IPhone 4s-et érdemes e még vennem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. a helyzet az, hogy világ életembe droidos voltam, most is van egy xperia l tulajdonosa vagyok. szeretnék kipróbálni egy iphonet. egyesek mondták, hogy már maximum 1 évet fog kibírni stb... kínából rendelném, azt még csak most szerelnék össze. mennyivel van elmaradva az új 5-ös és 6-os iphonetol? ugyanazokat a szolgáltatásokat el tudom rajta érni, mint az újakon? melyik ios a legjobb rá? egy hozzáértő írjon már le nekem pár dolgot legyen szíves. köszönöm:)2015. márc. 15. 13:04
1/10 anonim válasza:
"kínából rendelném, azt még csak most szerelnék össze"
Van egy olyan érzésem hogy át leszel verve.
2/10 anonim válasza:
Semifelekeppen sem éri meg. Sajnos, a ios frissítés kötelezően megy rá, maga a vas meg már gyenge.
3/10 kérdező.. válasza:
Ha kínából rendeled akkor nem lesz gondod az IOS-al mert android fog futni rajta,mivel hamisítvány lesz.
4/10 anonim válasza:
Ha mindenképpen iphonet akarsz minimum 5
5/10 A kérdező kommentje:
tételezzük fel, hogy nem leszek átverve és eredeti lesz. első iphonem lesz, csak kipróbálás képpen. hogyérted, hogy az ios frissítés kötelező rá? és ha megmaradok ios 6-nál? vagy 7.1? kötelezően megy a 8?
2015. márc. 15. 14:18
6/10 anonim válasza:
A programok igenyelni fogjak rajta a legujabb ios-t, ha nem frissited, akkor hamarosan azt veszed eszre, hogy semmilyen app nem mukodik mar rajta (jellemzoen a online cuccok, pl facebook), ha meg frissited, nem tudsz downgradelni, cserebe lassabb lesz, mint volt.
Akarhogy is, haszaltan elegge olcson lehet beszerezni, en biztos abban gondolkodnak, minthogy a garancia? miatt kinabol rendeljek, valoszinuleg dragabban..
7/10 A kérdező kommentje:
köszi:) az xperia z-ről mi a véleményetek?
2015. márc. 15. 14:43
8/10 anonim válasza:
nem tudom miért kéne frissíteni kötelező jelleggel... én megmaradtam a 6.1.3 nál .. nekem tökéletesen elég és ugyan ugy működik rajta a f@ szbukk meg a többi....
9/10 anonim válasza:
8, pontosabban, még mukodik...
10/10 anonim válasza:
Még ios 5 alá is van facebook,messenger (még integrálva )youtube, skype, gmail egyáltalán nem szükséges frissitgetni ujabb iosre ha jól megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!