Miért egyforma a legtöbb Samsung?
11/18 A kérdező kommentje:
Az iphone 4s 2011 októberében jelent meg, felesleges a mai telefonokhoz viszonyítani és azt mondani, hogy a középkategória alja. Akkor amikor megjelent felső kategóriásnak számított. Egy galaxy s5 vagy s6 4 év múlva ugyanúgy elavult lesz az akkori csúcstelefonokhoz képest. Árakon felesleges vitatkozni. Nekem annyi a problémám, hogy ha veszek egy 200 valahány ezer forintos felső kategóriás samsungot, utána pedig 20-30 ezer forintos samsungokon visszalátom ugyanazt a formatervet. Persze ez nem a legfontosabb dolog egy telefonnál, de legyen már egy kicsit különlegesebb ha már annyiba kerül.
12/18 anonim válasza:
Akkor az s3 mat és az s5-6 ott miért is hasonlítod össze?
S3 már egy régi öreg telefon. Ugyanúgy mint az iPhone 4S
De a Samsung galaxy ace 3 se szóld le mert az is már legalább 1 éves.
Meg nem a külsőt kell nézni hanem a tudást. Meg persze a szoftvert. (ebben apple a király)
Ha neked csak a külső számít akkor tudsz venni arannyal, gyémánttal kirakott iphonet. Több milliós lesz. De neked az számít.. .
Iphonok is egyformák. Ugyanaz a design mindegyiken. egyiken nagyobba a másikon kisebb. mint a samsungnal. De a Samsung most egy olyan újítást hozott amiről az Apple csak almodhat. Ívelt kijelző.
Itt sírsz hogy ugyan úgy néz ki az összes Samsung. Nesze neked.
Jól nézd meg. Az alma még legalább 3 év múlva fogja "feltalani".
Mint az nfc t. Vagy mint ami most már a kártyákba is be van rakva, az erintessel fizetést. Csak az Apple kB 1-2 évet késett vele.
2015. márc. 15. 23:40
13/18 A kérdező kommentje:
Én az s3 tudását nem hasonlítottam az s5, s6 tudásához, csupán azt kritizáltam, hogy az amúgy nem rossz formaterv minden telefonjuknál ugyan az. Ha megnézzük az s3-at és az s4-et külsőleg nem lett nagy előrelépés még ha a tudása jobb is lett. Nekem az a problémám a samsunggal, hogy az alsó -és középkategóriás telefonjaiknak is ugyanaz a formaterve, csupán a mérete változik. Hajlított kijelzője nem csak a samsungnak hanem az lg-nek is van. Szoftveresen és hardveresen nem kritizáltam, arról nincs is tapasztalatom.
De az LG nrk "sima" ívelt kijelzöke van és nem pedig ilyen: [link]
bocsi a rettentő rövid linkért :)
És egyetértek az előző válaszolóval....majd az aplle 1-2 év mulva "feltalálja" ugyanezt és akkor ők lesznek a "nagyok". Sok almamániás meg megy rá az ujdonságra és nem látja be hogy semmi új nincs benne. Ez már csak így van....
2015. márc. 16. 16:34
15/18 A kérdező kommentje:
Ez a formaterv legalább újdonság. Csak ne az legyen, hogy ezután az összes samsung így fog kinézni.
16/18 A kérdező kommentje:
Az apple-be sokkal inkább a szoftver a lényeg, hogy nagyon jól van optimalizálva ami nem is csoda, mert mindig csak pár telefonra kell optimalizálva. Nem úgy mibt az android, hogy több száz telefonon rajta van. Ha a külsejét nézzük akkor pedig azért jó, mert ezt megveszed 200 valahányezer forintért és azt a formatervet tuti nem fogod visszalátni egy 20 ezres műanyag belépő telefonon.
Akkor neked az fáj hogy nem kell kifizetni 200 ezret egy jól kinéző telefonért? A Sony meg a többi is hasonló telefonokat gyártanak.
2015. márc. 17. 12:09
18/18 A kérdező kommentje:
Nem, nekem az a bajom, hogy ha veszek 200 ezerért samsungot akkor semmivel nem néz ki jobban mint az olcsó telefonok, persze elsősorban a tudása a lényeg, de ez sem elhanyagolható szempont.
Kapcsolódó kérdések: