Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a NOKIA 100-as...

Gyuribacsika kérdése:

Mi baja lehet a NOKIA 100-as mobilomnak?

Figyelt kérdés
Este még semmi baja nem volt, reggel felkeltem és megakartam nézni rajta az időt, de látom kivan kapcsolódva, azóta lehetetlen bekapcsolni, meghalt.Akksija leellenőrizve, az hibátlan. Ötleteket várnék.

2015. márc. 14. 17:51
 1/5 b95 ***** válasza:

töltőre dugva mi történik?

másik akkuval volt tesztelve?

2015. márc. 14. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Töltőre dugva se történik semmi, teljesen halott. Másik akkuval nem, mivel nincs és vélhetően drágább lenne mint maga a telefon volt anno, épp ezért az akksiját vizsgáltam próbalámpával stb. És tökéletesen működik. Az akksi érintkező lábacskáit is birizgáltam hátha rosszul érintkezik vagy valami, de semmi. Más ötlet?
2015. márc. 15. 12:22
 3/5 b95 ***** válasza:

Akkor a készülék alaplapján szállhatott el egy IC, vagy másvalami.

Ami nem jó, mert az még talán drágább is, mint ha csak akkut kéne venni.

2015. márc. 15. 14:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Az akksit egy régi telefonnal kipróbáltam és tök jó, működik. Na most ami az említett nokia 100-as telefonnal fejlemény, hogy ugye több mint egy hete már hogy behalt. Mindennap kíváncsiságból nyomogatom a bekapcsoló gombját hátha történik valami. Ma történt valami csoda folytán elkezdett működni, igaz csak kis időre.De amíg működött, addig teljesen hibátlanul. Na most amit észleltem eme 1 órás működés alatt, és még ilyennel nem találkoztam, hogy valamiért melegszik a billentyűzet, tehát a gombjai, meg picit az akksi. De mivel egymás szomszédságában vannak, valószínüleg egyik melegíti a másikat és szerintem mivel a billentyűzet a jóval melegebb, valószínüleg ez langyosítja be az akksit is. Csak azt nem értem mitől melegszik fel a billentyűzet. Tehát így működött, aztán újra meghalt. Azóta megint semmi reagálás, nem lehet bekapcsolni. Valami tuti tönkre ment benne, csak ezt a melegedős dolgot nem értem.
2015. márc. 21. 19:41
 5/5 b95 ***** válasza:

Valamelyik belső alkatrész ment tönkre, és az mivel valószínűleg közelebb van a billentyűzethez, így azt jobban melegíti.

És mivel az egy idő után eléri a kritikus hőmérsékletet, ezért a telefon lekapcsol.

Nem tudom, hogy egy ilyen készüléknél milyen árakkal dolgoznak a szervizek, de ha nincs rá már garancia, akkor lehet, hogy egy alaplapcsere majdnem annyiba kerülne, mint venni egy másik készüléket.

2015. márc. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!