Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha lenne 200 000 forintod,...

Ha lenne 200 000 forintod, milyen telefont vennél belőle?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 14:11
1 2
 1/14 b95 ***** válasza:

Pillanatnyilag semmilyet, mert nincs a jelenlegi kínálatban olyan mobil, ami maximálisan jó lenne nekem.

Az ideálishoz jelenleg a legközelebb a Lumia 930 áll, csak annak meg nincs microSD foglalata, illetve a kijelzője állítólag hajlamos a beégésre. (Samsungos AMOLED-je van...)

Illetve a hátlapja sem cserélhető.

Szóval ha lenne pénzem, akkor inkább egy new 3DS-t és egy Wii U-t vennék :D

2015. márc. 14. 14:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy Note4-t
2015. márc. 14. 14:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Egy telefont nem tudnék mondani, többet ki kéne próbálnom.

Nexus 5 régen álomtelefonom volt, de kis aksijú telefonokból már elegem van, semmiképp sem kéne. Nexus 6 túl nagy.

Samsungot sosem szerettem, videók alapján az S6 sem jön be annyira, de olyan sok jót hallottam róla is, még olyanoktól is, akik a korábbi Samsungokat szintén nem szerették, hogy egy esélyt lehet adnék neki, bár a kis aksi nagyon nem tetszik.

LG G3 nagyon jó lenne, ha vagy 1080p-s kijelzője lenne, vagy Snapdragon 805 vagy erősebb SoC, S800 meg QHD felbontás viszont szörnyű párosítás, így ingyen sem kéne.

HTC One M9 nagyon tetszik, azzal egyetlen bajom, hogy maga a telefon viszonylag nagy. 5"-es kijelzője van, de a telefon majdnem olyan nagy, mint az 5,5"-es kijelzővel rendelkező LG G3. De még nem volt kezemben, így nem tudom mennyire zavaró, más panaszom nincs rá.

WP-s mobilok tetszenek, de alkalmazáshiány miatt nem tudnám használni.

iPhone sosem kéne, nekem nem jön be.

Sony Xperia Z3 vagy Z3 Compact nagyon bejön, kamerájuk nem olyan jó, mint lehetne, de ezen kívül nem igazán tudok olyat mondani, ami nem tetszene benne.

OnePlus One ami még nagyon bejön, abba már nagyon jó a kamera, jó üzemidő, közel stock Android, ami a kedvencem, viszont ez se volt még a kezembe, nem tudom, hogy 5,5"-es telefon nem-e lenne túl nagy.

Esetleg ha itthon kapható lenne, akkor Moto Maxx.

Szóval összefoglalva ezek jöhetnének szóba, de előtte ki kéne próbálnom őket: OnePlus One, Moto Maxx, S6, M9, Z3/Z3c.

2015. márc. 14. 14:31
 4/14 kérdező.. ***** válasza:

OnePlusOne/Moto Maxx/Lg G4 ha kijön.

Utolsó válaszolónak:Szerintem bánhatod hogy nem vettél nexus 5-t.(egy n5 tulaj)

2015. márc. 14. 14:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Valahogy kulfoldrol megprobalnek beszerezni egy Moto Maxxot.
2015. márc. 14. 15:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Vennék 15-ért egy Motorola Defyt, a maradékból meg egy motort.
2015. márc. 14. 15:20
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Iphone 5s, a többi egy hulladék.
2015. márc. 14. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Minden tetszik a Nexus 5-ben, kivéve a kis aksi.

Bár mostani telóm sem rendelkezik sokkal jobb aksival, de ez legalább feleannyiba került, drágább telefonnál már elvárásom lenne a kíváló üzemidő, Nexus 5 meg szimplán átlagos ezen a téren.

Álomtelefonom egy Nexus 5 2015 lenne, minden maradjon ugyanaz, csak legyen benne előlapi sztereó hangszóró, microSD, 3000 mAh-ás aksi vagy nagyobb, meg akkor már a kapható legerősebb SoC, nem mintha a Snapdragon 800 gyenge lenne, de hátránynak sem hátrány, pláne hogy az új SoC-ok fogyasztása mindig alacsonyabb.

2015. márc. 14. 19:58
 9/14 kérdező.. ***** válasza:
Hát minden lehetséges.Kíváncsi vagyok az új nexusra.Állítólag a huawei fogja gyártani xD
2015. márc. 14. 20:33
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Nexus 5, Sony xperia Z3. És az iPhone hulladék túlárazott divattermék kedves 7#.
2015. márc. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!