Rendelnétek/rendeltetek már használt telefont az internetről? Biztonságos?
na akkor jo :)
te mikor vetted? nem szokott lefagyni?
jaj te... ha annyira akarod, leirhatom, mire kene egy uj telefon.
szerintem a motorola jo valasztas lesz: )
es azert gondoltam az iphonet elsonek, mert azt gondoltam az a leggyorsabb es soha nem fagy le. rosszul gondoltam???
Latom, nem valami jo a kepzeloerod. :)
Szeretnek megtanulni egy nyelvet, es azt gondolom, mar mindenki tudja, hogy csak a nyelvkonyvekkel es szotarakkal nem valami hatekony a tanulas. En peldaul (sokakkal egyetemben) konyebben megtudom jegyezni a dolgokat, ha hallom (es latom) oket.Es hogy miert pont telefonon akarom hallgatni, ha ott a gep? 1. az gep nem csak az enyem, 2. nem lehetek sokat gepnel, 3. de ha telefonon hallgatom, akkor kozbe tudok mast is csinalni. Vagyis osszekotom a kellemest a hasznossal. :) Erre lenne jo egy uj telefon, mert a mostaninak nagyon gagyi a hangminosege. Az internetes videokat nem jatssza le, az eredeti Youtube sem mukodik. Vegre hosszas kutakodas utan sikerult talalnom egy olyan YT alkalmazast, ami lejatssza a videokat. Csak a hangminoseg szornyu, recseg, a videok akadoznak, mozaikosok, borzalmas a minosege. PDF olvasot mar sikerult talalnom es ez mukodik. Viszont mar probaltam egy csomo YT alkalmazast letolteni, de semelyik se mukodik! Igaz ez egy 2009-es osregi, gagyi, elavult telefon, ami mar nincs is forgalomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!