IPhone 4S vagy Samsung Ace 4?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2015 márciusában melyiket lehet érdemesebb megvenni? A minőségibb, de kisebb RAM-os, stb, 4-5 évvel ezelőtti konstrukciót, vagy a mai nagyobb "tudású" de közép kategóriás Ace 4-et??? Köszi!2015. márc. 12. 14:44
1/5 kérdező.. válasza:
3/5 anonim válasza:
Ha csak átlagfelhasználásra kell és semmi hardcore dologra. Tehát csak telefonálsz, netezel, zenét hallgatsz, youtube, meg ilyenek akkor jobb az iphone 4s. Én egyébként androidos f*st nem vennék, főleg nem samsungot (androidom van és samsung, de utálom, egy sz*r).
4/5 anonim válasza:
Ace 4 nagyon jól működik megéri mindenkép.
5/5 anonim válasza:
Ace 4 :) 4S-t már nem éri meg megvenni, az áráért kapsz jobbat is, a 7-es IOS-el indult el ismerősömnek, a 8ast már nem bírta. Ha mindenképp Iphonet akarsz, akkor legalább 5S. Amúgy az Ace 4 nem annyira rossz telefon, a Smasung még talán a legjobb az androidosok közt, bár nekem nem az van, de régen szerettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!