Van-e iPhone 6 plusra ilyen zenelejátszó? 👇
Egy zenekar énekesnője vagyok,és vásároltam egy iPhone 6 plus készüléket zeneszolgáltatás (zenealapok lejátszása) céljából, ezzel szeretném kiváltani a laptopot. Viszont szükségem lenne egy megfelelő zenelejátszóra. Ami fontos lenne:
- egy bizonyos dal lejátszása után ne lépjen át a következőre, tehát működjön úgy a lejátszó, mint pl. laptopon a Winamp, Media Player
- zenelejátszás közben tudjak böngészni a telefonomon (pl. a Dropbox-omból olvasni tudjam közben a dalszöveget)
- egyszerű listája legyen amiből ki tudom választani a következő zenealapot
Szerintetek ez mennyire reális, hogy van ilyen? Vagy maradjak a sima iPhone lejátszónál és a dal végén gyorsan állítsam meg a lejátszást?
Előre is köszi! 😊
nincs iphoneom és sose volt, de vicces h ott még ilyen problémák is vannak... Androidos eszközből kiindulva valószínű h elég ha kikapcsold rajta a repeat módot feltéve, hogy van :)
Bár lehet, hogy nincs mert Steve Jobs csak repeat-ben szerette hallgatni a zenéket...
Bár közel egy éve írtam ezt a kérdést, most megválaszolom magamnak, hátha másnak is hasznos lesz:
SoundHound a program neve, a fentieket mind tudja, viszont csak iOS-en van lejátszás funkció rajta, androidon csak internetes zenekeresőként funkcionál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!