A verizonos iPhone-okat lehet itthon használni függetlenül?
Lehetőségem adódott jó áron beszerezni egy verizonos iPhone-t, és függetleníteni szeretném, de nem értem a működését így, mivel az USA-ban a verizon szolgáltatós telefonok benne vannak alapból a készülékben, tehát nem kell bele sim kártyát tenni, mert a verizon egy beépített hálózat a telefonban, viszont lehet függetleníteni, és ha független akkor lehet itthon, Angliában, Horvátországban, tehát bárhol használni?
Több telefont függetlenítettem ily módon, szóval AT&T, stb ezeknek a függetlenítését vágom, csak a verizont nem értem.
Szóval lehet itthon használni ha ki van függetlenítve?
Nyugodtan függetlenítheted, de semmire nem mész vele.
CDMA mobil, azaz nincs SIM foglalata!
Illetve az itthoni frekvenciákkal sem feltétlen van jó viszonyban.
Akkor már jobban jársz egy iPod touch-csal.
Egyébként nem értem, ha nincs pénzed, akkor miért akarsz iPhone-t, ha viszont van pénzed, akkor miért ezzel akarsz spórolni?
Azt mondja a tulajdonosa hogy nem megy magyar SIM kártyával, mert amerikai függő a telefon, de én kiderítettem hogy verizon függő, és függetleníteni is lehet!
És van benne SIM foglalat iPhone 5-től felfelé!
De akkor ha függetlenítem tudom használni vagy nem?
Igen fog működni ,de öszintén szólva ami eddig verizon-os i5 vagy ujabb telefon hozzám került,az mindegyik gyári független volt , szóval előtte probáld ki mindenképpen .
Jah és jelentkezzen ki az icloud-ból,különben csak levélnehezék !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!