Melyik telefont vegyem? Többi leírás
Samsung Galaxy Alpha
Sony Xperia Z3
Samsung Galaxy S5
Ezekből valamelyiket megakarom vásárolni, de még pontosan nemtudom melyiket, a sonyra gondoltam első sorban, de szeretném ha itt egy rövid indoklással megerősítenétek vagy esetleg cáfolnátok
Normális indoklást, vagy inkább ne is írj.
Három közül S5 vagy Z3. Alpha szóba sem jöhet, leginkább a kis aksij amiatt (mit ér a jó telefon, ha minden 10. percben tölteni kell?).
S5 szerintem szar, nem tetszik se a TouchWiz (bár ha megkapja az S6 szoftverét az azért segítene rajta), a telefon külseje, pláne a hátulja is undorító szerintem, de ezek szubjektív dolgok. Kamerája állat, aksija is jól bírja, meg erős telefon, szóval amúgy nincs vele gond, csak nekem nem kéne.
Z3 korrekt, de az sem tökéletes. Legnagyobb hibája a mondhatni szar kamerája. Maga a szenzor/hardver nagyon jó, de szoftveresen nem a legjobb a kamera, a képfeldolgozás hagy némi kívánni valót maga után. Nem mondom, hogy szar képeket csinál, de elmondhatatlanul jobbat tudna, és így még az S5 jobb képeket is csinál nála. Lollipop talán majd változtat a dolgokon.
Más nagy hibája nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!