Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android launcher tölése hogyan?

Android launcher tölése hogyan?

Figyelt kérdés

Segítséget kérnék. Android 4.1.2 -n van fent KK launcher 3.9 és szeretném frissíteni. Nem a play-ről lett telepítve, de ott is látszik, hogy fent van. Alap launcherre átkapcsolok, a kk nem fut, de nem tudom frissíteni, sőt letörölni se engedi! még az all-in-one toolbox se szedi le.

Valami ötlet?:)

2015. márc. 10. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha valamit nem a playből telepítettél, akkor azt nem fogod tudni frissíteni a play segítségével. Töröld le és töltsd le onnan, utána tudod csak frissíteni. Ha nem megy a letörlés próbáld meg törölni az app adatait, az alapértelmezéseket, meg úgy mindent amit lehet, és utána ismét próbáld törölni (mindezt a beállításokban). Ha így sem tudod törölni akkor passz, nekem csak gyári visszaállítás jut eszembe végső megoldásként.
2015. márc. 10. 17:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ezeket végigpróbáltam de nem volt elég, nem tudom törölni.

Viszont közben találtam egy új launcher-t (Hola) ami még jobban tetszik, mint a kk :)

2015. márc. 10. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Ami nem play-ről lett leszedve, azt is lehet frissíteni. Nekem sok app van amit nem play-ről szedtem és mégis lehet frissíteni...
2015. márc. 11. 00:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: Amennyiben ingyenes, akkor lehet frissíteni.

Ha fizetős, akkor nem.

2015. márc. 11. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze... Van 7-8 pro verziós app és mégis frissít, pedig nem a play-ről szedtem...
2015. márc. 11. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Na barátom, akkor te varázsló vagy, mert én roottal, agyonmodolt google play-yel, patchekkel, Xposed Framework-kel, meg semmivel nem tudtam ezt elérni, és amennyire androidos/hacker körökben kérdezősködtem, más sem :D
2015. márc. 11. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert havernak is frissít a nem play-es pro verziós program... Szóval akiket "Hacker"-nek nevezel az valójában egy szimpla telefonhasználó...
2015. márc. 12. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Na várjál, te most úgy érted hogy lehet frissíteni apk-ból?

Az nyilvánvaló hogy lehet. Én a playről beszélek.

Egyébként szerintem ezt privátban folytassuk inkább...

2015. márc. 12. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!