Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha valaki Blue mobilos (Lidl)...

Ha valaki Blue mobilos (Lidl) -be vette, akkor azok irjanak?

Figyelt kérdés
felkellene töltenem a kártyámat de nem tudom mert nincsközelbe automata és bolt se ahol feltudnám tölteni. És arrol lenne szó hogy van.e olyan hogy S.o.S. feltöltés, mert van vodafonnális és telenornális és hogy blue mobilnál is van ilyen?
2015. márc. 10. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom milyen.

Veszel a boltban feltöltést a megfelelő összegért, kapsz egy kódot a blokkon, azt bepötyögöd. Nagyjából így megy.

2015. márc. 10. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, hogy bolt sincs, azt átugrottam.....akkor passz.
2015. márc. 10. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:
20km.rrel arrébb van de azért most nem akarok utazgatni :s azt tudom mert csináltam már olyat:) csak aszittem h ennél is van olyan s.o.s.es feltöltés mindt a többi telefonosnál, de azért köszönom :)
2015. márc. 10. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!