Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vanak a microsoft telok. Ugye...

NAVON kérdése:

Vanak a microsoft telok. Ugye van bennük ijen windows cuc. A 8.1 es windows az jó? És melik androidhoz hasonlithato?

Figyelt kérdés
Köszönöm! :-)

2015. márc. 9. 16:43
1 2
 1/15 |Orfeusz| ***** válasza:
94%
Igen, jó. Most kérlek nyomd meg a kerek gombot a számítógépeden és ne gyere vissza az internetre pár évig. Köszi.
2015. márc. 9. 16:52
 2/15 |Orfeusz| ***** válasza:
82%
Nem szándékoztam nagyon goromba lenni, de komolyan. Hogy lehet így kérdést feltenni?
2015. márc. 9. 16:55
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Egyik androidhoz sem hasonlítható, más felépítésű.

De neked nem való még, előbb tanuljatok meg az iskolában normálisan írni.

2015. márc. 9. 16:55
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Igen nagyon jó,a Windowsos gépeddel is szinkronizálhatónem akad stb.Androidhoz meg nem lehet hasonlítani mert teljesen más.Amúgy még Noki Lumia is van ami nagyon jó,pl.735,930 stb.És amúgy minden 2012 után kiadott 8/8.1-es Lumiára kiadják a Windows 10-et.

Egy Lumia tulajdonos.

2015. márc. 9. 16:56
 5/15 anonim ***** válasza:
18%
Hopp bocs a hibákért,telón vagyok.
2015. márc. 9. 16:57
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nagyon nem jött be, nem ajánlom. Kevés rá a jó és használható app.
2015. márc. 9. 17:05
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes,én mindent megtaláltam ami kellett,ha nem volt az ami androidon is volt,megkerestem a WP-s megfelelőjét.
2015. márc. 9. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Ja és vannak rá Xboxos játékok is,gyárilag benne van egy nagyon jó ingyenes navigáló app(offline is jól lehet használni),sok nem xboxos játék,kevés a vírusra az esély,sok hasznos app is van,van sok letölthető csak Lumiákra mindenféle képszerkesztő stb.
2015. márc. 9. 17:15
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

Ok, akkor konkretizálok, hátha tudtok olyat mondani, amit nem találtam, és fontos lenne:

- Olyan zenelejátszó, ami könyvtárak alapján játsza le a zenét, és megjegyzi hol hagytam abba a hallgatást akkor is, ha újraindítom a telefont

- Olyan videólejátszó, ami minden (népszerűbb) formátumot lejátszik, beleértve a különálló feliratokat is, és megjegyzi, hol hagytam abba.

- Olyan app, ami titkosít/elrejt/levéd tetszőleges könyvtárat.

Androidban az ilyen alap, WP-ben még nem találkoztam hasonló ingyenesekkel... de még új vagyok, lehet hogy vannak. Köszi :)

2015. márc. 9. 18:07
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom,ezek lehet hogy nincsenek,mondjuk én nem nagyon kerestem ilyneket.
2015. márc. 9. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!