Vanak a microsoft telok. Ugye van bennük ijen windows cuc. A 8.1 es windows az jó? És melik androidhoz hasonlithato?
Egyik androidhoz sem hasonlítható, más felépítésű.
De neked nem való még, előbb tanuljatok meg az iskolában normálisan írni.
Igen nagyon jó,a Windowsos gépeddel is szinkronizálhatónem akad stb.Androidhoz meg nem lehet hasonlítani mert teljesen más.Amúgy még Noki Lumia is van ami nagyon jó,pl.735,930 stb.És amúgy minden 2012 után kiadott 8/8.1-es Lumiára kiadják a Windows 10-et.
Egy Lumia tulajdonos.
Ok, akkor konkretizálok, hátha tudtok olyat mondani, amit nem találtam, és fontos lenne:
- Olyan zenelejátszó, ami könyvtárak alapján játsza le a zenét, és megjegyzi hol hagytam abba a hallgatást akkor is, ha újraindítom a telefont
- Olyan videólejátszó, ami minden (népszerűbb) formátumot lejátszik, beleértve a különálló feliratokat is, és megjegyzi, hol hagytam abba.
- Olyan app, ami titkosít/elrejt/levéd tetszőleges könyvtárat.
Androidban az ilyen alap, WP-ben még nem találkoztam hasonló ingyenesekkel... de még új vagyok, lehet hogy vannak. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!