Új előfizetéses telefont lehet venni új szám nélkül?
gyakorikerdesek.hu
amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!
Tehát máshol nem mered megkérdezni? Arra van ez az oldal, hogy olyan kérdést tegyél fel, amire nem könnyű kideríteni a választ. Nem olyanokat, amiket az eladótól is megkérdezhetnél!
Itt vagyok, aki az első voltam.
Nos, a készülékcsere nem azt jelenti, hogy szó szerint le kell adnod a telefonodat, hanem azt, hogy jogosult vagy egy másik telefon kedvezményes vásárlására, hűségidővel.
Szóval nyugi, nem fogják kérni. Csak abban az esetben kell leadni, ha kimondottan olyan akcióra mész, mint ami nemrg volt a pannonnál és még most is van a vodánál, hogy add be a régi telefonod és az új árából 10 000 Ft-ot jóváírunk. Ilyen most nincs a t-mobilnál. Tehát egyszerű készüülékcsere program a t-nél eltöltött időd és fizetett számláid nagysága alapján.
Remélem, tudtam segíteni.
Önkéntes Ügyfélszolgálatos :-)))
(magamnak is mindig ezt csinálom, mindig figyelem az akciókat, mindig kiokoskodok vmit, hogy hogy tudnék spórolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!