Hallottam már olyanról, hogy belehet állítani, hogy pl. az üzenetekhez csak akkor tudsz belépni, ha megadsz egy jelszót. Nem PIN kódra gondolok, hanem mikor már be van kapcsolva a telefon. Az csak bizonyos telefonoknál van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 21:57
1/6 anonim válasza:
Sony Ericssonoknál nincs, viszont a régebbi Nokiáknál volt. Az újabbakat, és a többi márkát közelebbről nem ismerem.
2/6 anonim válasza:
ez minden telefonon más :)
nekem samsungom van én például az egész menüt tudom lekódolni nem az sms-eket :)
de teis megtudod nézni, a beállitások-biztonság, vagy vmi hasonló helyen keresd :), nálam ugyvannak hogy : védett adataim. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem pont Sonym van. Meg van egy Samsungom is, és ott pl. azt írja ki, hogy csak a zenéket védhetem le..:|
Köszönöm a válaszokat:)
2010. febr. 14. 22:05
4/6 anonim válasza:
Sziaa.wan a SE-nál is. :)) legalább is nekem volt már olyan telefonom.(de nem mind1kbe) de általába az újjabb telefonoknál nincs, kivéve a samsungoknal.
5/6 A kérdező kommentje:
Káár.:( Azért köszönöm szépen:)
2010. febr. 21. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!