Megéri egy iPhone 5c-t lecserélni egy LG Optimus L5 II-re pár hónapra? (Többi lent)
Sziasztok.
Az a nagy helyzet, hogy most úgy látszik el sikerül adni az iPhone 5c-met 40000Ft-ért.
Szerintetek úgy megéri eladni, hogy utána használok 1-2 hónapig (vagy kevesebb ideig) egy LG Optimus L5 II-t, míg meg nem tudom venni a Note 4-emet?
Meg-e éri az LG-vel szórakozni?
Ha pénzt kéne kiadni azért az LG-ért akkor inkább spórolnék még a Note 4-ig és használnám tovább az 5c-t.
Ha meg nem kéne kiadni érte pénzt és nagyon szeretném azt a Note 4-et megszerezni akkor igen, eladnám az iPhone-t és beleölném azt a pénzt a Note 4-be, hogy hamarabb meglegyen.
bocsi nem akartalak megsérteni
nekem LG G2 van és imádom de van egy kis E400 LGm is custom rommal tartalékba :D na az már szenvedősebb kategória. de mindent lehet azzal is... Am ha megvan már és nem kerül semmibe akkor miért ne? akkor mi a kérdés? :) 2 honapot kibirsz vele aztán lesz egy jobb persze hogy megéri egy olyan iphone-t egy notera cserélni. ez nem is kérdés!
Aki olvassa a posztot annak leírom.
Az 5c-t lecseréltem egy S4-re, majd rá 1 hónapra megvettem a Note 4-et, ami egy rohadvány jó telefon :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!