Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol és mennyiért tudnám adni?...

Hol és mennyiért tudnám adni? (Kocsikázás nélkül) faluban lakok

Figyelt kérdés
kaptam egy prestigio multiphone 7500-as készüléket a 16gb-os fajtából, de én nem igazán rajonkok az androidért,és ráadásul maga a márkát sem ismerem, nincs szükségem rá szeretem az iphone 4s-em, a telot kb 10 percen át nézegettem, majd visza tettem a dobozába azota is ott van, folia rajta van, bontatlan füles, töltő, a Mall.hu-ról lett véve 72ezer-ft ért, 2 év garancia, fehér színű

2015. márc. 7. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:

tedd fel valamilyen adok-veszek oldalra ( kozossegi oldalon is van rengeteg ilyen csoport) es nyugodtan meghirdetheted az orszag barmely pontjara, mert a posta elviszi es nem horribilis egy postazas koltsege.

az arral kapcsolatban: szamomra ez egy ismeretlen marka, es szerintem a nagy tobbsegnek is az, igy akarmilyen jo is a telefon valojaban, a nev hianya elegge eladhatatlanna teszi ( vagy legalabbis joval a vetel ar alatt kell megvalnod tole). szerintem 50e kornyeken probalkozz.

egyebkent megertelek, en sem cserelnem le az Ip4-m, foleg nem egy androidra.

2015. márc. 7. 23:35
 2/2 anonim ***** válasza:

A jófogáson van háztól-házig szállítás. Elmennek érte elviszik és a vásárlónak átadják.

De gondolom, hogy posta azért csak van azon a településen is. Ott is fel lehet adni ajánlott levélként.

Jó áron elviszik.

hardverapro.hu itt nagyobb az esélye.

2015. márc. 8. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!