I.B.T. kérdése:

Telefonvásárlás?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy telefont. Már régen vettem az enyémet és nem tudom pontosan, hogy hogy is van ez most pontosan.

Ez lenne az: [link]

Megnéztem az árát és ha All in L ( [link] ) csomagban veszem akkor csak 27ezer. Most ez mit rejt magában? Számomra kicsit irreális ez. Üzletben venném meg de mi is pontosan ez a All in L csomag? Most tényleg ezt a telefont ideadjak nekem 27 ezerért? Másik csomagban majd 100 ezer. Csak nekem ennyire korrekt?

Illetve: mit tudtok nekem mondani erről a telefonról? Esetleg van valakinek ilyen vagy milyet ajánlanátok? Maximálisan 40 ezret költenék egy újra, lehetőleg telenorosra.

A válaszokat köszönöm!

2015. márc. 7. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Maga a készülék csak 27 ezer forint. Plusz ez az All in XL csomag (ami a legdrágább) 17Ft havonta. Különböző csomagok vannak, mindegyik különbözik, van amelyikben pl van 2gb internetcsomag +ingyen ennyi meg ennyi hivás. Viszont vannak olcsóbbak, amik csak alap csomagok pl párszáz mb internet stb. Ilyenkor viszont a készülék a drágább.
2015. márc. 7. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Az all in l havidíjas.
2015. márc. 7. 15:05
 3/10 Gabi33 ***** válasza:
34%

Én nem értem ezeket a zagyvaságokat de biztos ami havidijas azzal átvágják az embert,na meg a kártyásal is!

Ne vegyél mert rosszul jársz mert lejebb fog menni 2-3 hónap mulva ha kijönnek az uj telók!

Nokiának nem sok a rendszere mert nem kompabilis mint az Adroidnak,sehol nem tudsz szavazni!

Nekem az xperia tetszik csak az 120eft egy z2!

De megvárom a karácsonyt mer csak 60e esetleg 70eft szánok rá!

2015. márc. 7. 15:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat? Egyébként milyen okos telefonok a minőségiek ebben 40 ezres árkategóriában? Nekem nem kell túl sok mindenre csak, hogy elérhető legyek. A régi telefonom már eléggé elavult és ezért akarok venni egy újat.
2015. márc. 7. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Microsoft Lumia 535. Az Euronics-ban 40-45 között van kártyafüggtlenül.
2015. márc. 7. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
így van, Lumia 535
2015. márc. 7. 16:31
 7/10 Gabi33 ***** válasza:
43%

Olyan ami 4 magos rendszere jobb mint a 2 magos és alapból 1-vagy 2ghz és 2 vagy 1gb a rom bövithetöség 32 vagy 64gb!

kamera hátul 8-13-20 vagy 5!

elöl 0,3 -1,3 vagy 2,2mp esetleg 5 nokiánál!

Még jó ha vársz egy két hónapot és meguszod 10-20eft olcsóbb lesz!

2015. márc. 7. 17:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem, azt szeretném kérdezni még, hogy fentebb írták, hogy a Microsoft nem kompatibilis az Androiddal. Erről valaki tudna írni? Nem mintha manapság a bluetooth olyan használatba lenne mint anno.
2015. márc. 7. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Utánanéztem a 535-nek. Eléggé megtetszett, viszont találtam egy fejlesztett változatot, a 635-t. Valaki tudna róla mondani valamit? https://www.youtube.com/watch?v=P-dKfsZPcFk. Ebben a videóban pedig a csávó felhívja egy érintése problémára a figyelmet. Ezzel kapcsolatban valaki?

A zöld kezek természetesen repülnek.

2015. márc. 7. 18:53
 10/10 Gabi33 ***** válasza:

635

[link]

535

[link]

730

[link]

735

[link]

2015. márc. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!